100 dagar kvar…

av chapyl
0 kommentar

Nu är det 100 dagar kvar…

Valarbete är tufft. Det handlar ofta om långa dagar – från tidig morgon till sen kväll. Många intensiva dagar med hårt arbete väntar. Så kommer då valdagen då intensiteten förbyts till ett avkopplande lugn då jag står utanför vallokalen från tidig morgon och välkomnar de första morgonpigga personerna. Varje gång någon vill ha valsedel från mig känner jag glädje över att vara ett steg närmare ett valresultat som når fram till möjligheter att påverka kommunen, länet och landet i grön riktning. När vallokalen stänger väntar spännande valvaka tillsammans med de andra gröna kämparna.

När jag framåt natten så lämnar valvakan kommer jag förhoppningsvis uppleva en euforisk glädje över ett bra valresultat, men jag måste också vara beredd på att jag kan känna mig rejält nedstämd över ett dåligt valresultat. Det jag med säkerhet vet är att jag kommer att känna mig förbannat stolt.

Stolt över att vara med i ett parti som väljer att lyfta fram det bästa hos människan – framtidshopp, medmänsklighet och teknikutveckling. Stolt att vara med i ett parti som inte förlorat kompassen i jakt på snabba segrar med bitter eftersmak och med ett kallare samhälle som slutresultat.

Vill du känna dig inspirerad?
Ta del av språkröret Isabella Lövins tal i ‘Tal till nationen’ i SVT:
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/lovin-mp-sverige-ska-bli-varldens-forsta-fossilfria-valfardsland

Fler inlägg i samma kategori

Skriv en kommentar